David Pill Joining Counter Tops Seperate

renovated residence lincoln, ma

site description:

rural neighborhood

objective:

This renovation/addition to an existing 1950’s ranch style home completely updated and re-defined the home. By adding new sculptural forms and weaving their elements through the existing house, new indoor and outdoor spaces were created. A wing was added to the original footprint, housing the bedrooms which overlook a new courtyard and connect the rooms to the outdoors. A new large sliding door provides additional natural light. This project was published in the Boston Globe Magazine.

elements:

· angled forms to create dynamic space

· alternative materials

· geothermal heating and cooling

existing home pre-renovation:

publications: 

· boston.com

· Feature in the Boston Globe magazine

net zero architects, passive house architect, sustainable architecture 

© 2017 pillmaharam architects       |